Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Ékszerekkel kísért utazás Szlovákia-szerte


Ékszerekkel kísért utazás Szlovákia-szerte

Miután annyi éven keresztül utazgattam Szlovákia-szerte, az az érzésem támadt, hogy rendeznem kell az inspirációm forrásait. Gyakran kérdezik tőlem, hogy mikor inspiráló számomra egy-egy falu és régió. Éppen ezért ötlöttem ki a legújabb projektemet, amely az #Ékszerekkel kísért utazás Szlovákia-szer

 

A családommal közösen 4 hónap alatt bejárjuk Szlovákia mind a 25 régióját. Minden régióban kiválasztottam egy falut, amely inspirációul szolgált LIMITÁLT ékszerek elkészítéséhez. A faluk neveit viselő ékszerek mindig az adott régió látogatása után lesznek elérhetőek korlátozott számban, és a jövőben több darabot nem készítünk belőlük. Az egyes régiók izgalmas programokat kínálnak, és én már alig várom a sok élményt, ami ránk vár.


Néhány község népviseleti elemeit már felhasználtuk a múltban, de ez alkalommal másképp jelennek majd meg az ékszereken, míg más mintákat most használunk először. A régióba tett látogatásom során mindig elrejtek majd egy ékszert, és mindazok, akik követik az utazásom - Instagram storykban - tudni fogják, hogy merre keressék az elrejtett ékszert. A kampányfotózások során helyi visagist gondoskodik majd a népvisletet öltött helyi lányok megjelenéséről. 


Remélem, hogy sokakat inspirálhatok, hogy felkerekedjenek akár egy rövid utazásra a mesés Szlovákiában. Az egyes régiók megannyi lehetőséget és programot kínálnak a látogatóknak, és már alig várom, hogy közös élményekben legyen részünk. Találkozunk az Ékszerekkel kísért utazáson Szlovákia-szerte.